SuZorg werkt aan de ontwikkeling van een compleet dienstenpakket waarmee thuiswonende cliënten nog beter ondersteund kunnen worden.

Begeleiding en ondersteuning van SuZorg is laagdrempelige en praktische hulp om grip te krijgen of behouden over uw dagelijkse leven. Mijn bijdrage kan zich richten op volwassenen, jongere gezinsleden of beide.

Grip op het dagelijkse leven

Het is in sommige situaties niet altijd eenvoudig om grip op het dagelijks leven te houden. Uw verantwoordelijkheden voor de opvoeding van de kinderen, financiële verplichtingen en sociale afspraken kunnen soms teveel worden.Begeleiding van SuZorg

SuZorg biedt structuur, praktische adviezen en waar nodig psychische ondersteuning over een langere periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: • In vroege stadia van dementie bied ik dagstructurering, verheldering en verduidelijking. • Bij lichamelijke of geestelijke beperkingen help ik bijvoorbeeld bij het opstarten van de dag en geef ik aanwijzingen bij alledaagse dingen. • In geval van sociaal isolement gaan we er op uit. We drinken samen een kopje koffie op het terras en zorgen voor ontmoetingen om uw sociale leven op gang te helpen.

Dit is slechts een greep uit de begeleiding die ik u kan bieden. Heeft u behoefte aan begeleiding van SuZorg? Neem contact met mij op voor meer informatie of maak een afspraak.