Mijn werkwijze

In 4 stappen de ondersteuning die u wenst

Mijn werkwijze helpt u grip te houden op de situatie. Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 4 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.
  • 1. Ik maak kennis met u. De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom wil ik u graag persoonlijk ontmoeten voordat ik voor u aan de slag ga. Hiervoor bezoek ik u thuis. Tijdens de kennismaking breng ik uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.
  • 2. We organiseren de zorg. Ik stel een zorgplan op, verzorg administratieve handelingen als dat nodig is én ik stel een voorstel voor een rooster op.
  • 3. We starten de zorg. Als u akkoord bent met de voorgestelde zorg, dan kunnen we starten. Dit betekent dat ik er voor u ben op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij mij terecht. Op mijn beurt vraag ik u regelmatig hoe het gaat. Ook onderhoud ik zoveel mogelijk contact met uw omgeving.
  • 4. Ik ondersteun u doorlopend. Ook rondom de zorg en ondersteuning die SuZorg biedt is er vaak nog genoeg te doen. Ik help u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw PGB-verantwoording of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, ik sta voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.